Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Kośle - Nocleg już od 40zł od osoby.Nocleg z dwoma posiłkami już od 75zł od osoby.

Adres obiektu Podhalańska 51, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

Dariusz
Dodano: 2014-05-21
Pobyt od: 2014-04-15 do 2014-04-21
 
 
    

Dziekuje za wypoczynek! Jestem bardzo zadowolony z pobytu 'U KOSLE'. Super lokalizacja, pyszne jedzenie, przemili gospodarze.Na pewno jeszcze wroce do 'U Kosle'. Dariusz.


 
 

Asia i Przemek
Dodano: 2014-05-20
Pobyt od: 2013-09-17 do 2013-09-23
 
 
    

W U Koślu gościliśmy już 3 razy, i na pewno wrócimy! Piękny dom, czyste, zadbane pokoje i łazienki. Ciepło i przytulnie, z części pokoi piękny widok na Giewont :) Piękna, stylowa jadalnia, w której można poczuć prawdziwy góralski klimat. Przepyszne jedzenie przy dźwiękach góralskiej muzyki! Śniadania obfite, serki, wędliny, konfitury, świeże pieczywo, sałatki - pyszności. Obiadokolacje dwudaniowe, doskonała po całym dniu wędrówki pyszna zupa i drugie danie:) Plusem jest również lokalizacja, można zrobić sobie piękny spacer w każdą część Zakopanego, jak również wsiąść w busa i podjechać. A największą zaletą są przemili Gospodarze! Poleciliśmy Pensjonat i rodzinie i znajomym już wiele razy. Na samo wspomnienie tęsknimy i mamy nadzieję, że wkrótce powrócimy! Serdecznie pozdrawiamy Panią Kasię i Pana Andrzeja :)


 
 

m
Dodano: 2014-01-22
Pobyt od: 2014-01-01 do 2014-01-02
 
 
  

polecam


 
 

Zbyszek
Dodano: 2014-01-22
Pobyt od: 2013-12-17 do 2013-12-20
 
 
    

Obiekt położony kawałek od centrum Zakopanego, pół godziny piechotą pod Nosal, 45 minut na Krupówki. Ale to są fajne spacery. Pokoje czyste i zadbane, ale...małe. Pierwszym razem jak byliśmy w 2 osoby w pokoju, to nie odczuwaliśmy tego. Ostatnio byliśmy z córką, to już było widać, że jest ciasno. Łazienka czysta, w pokoju bardzo ciepło i bardzo czysto. Śniadania bardzo dobre, każdy wybiera co chce, aż można się przejeść :). Natomiast gorzej z obiadami. Do zup nie mam pretensji, ale do drugich dań mam zastrzeżenia. Każdy rodzaj mięsa obtoczony grubą warstwą mąki. Czasami trudno było dociec czy to wieprzowina, kurczak, czy...nawet ryba. Surówki pyszne. Podsumowując za tę cenę nie można dużo marudzić. W sumie warto tam przyjechać. Byłem już tam 2 razy i pewnie powrócę. Pozdrowienia dla przemiłej i pomocnej Gospodyni.


Zbyszek - opinia o obiekcie U Kośle - Nocleg już od 40zł od osoby.Nocleg z dwoma posiłkami już od 75zł od osoby.
 
 

Bożena i Adrian z Zabrza
Dodano: 2013-11-29
Pobyt od: 2013-11-25 do 2013-11-29
 
 
    

Dziękujemy za miły tygodniowy pobyt. Gospodyni bardzo miła, śniadanka miały tyle kalorii że trzeba było spalić je pieszymi wycieczkami do godnych odwiedzenia miejsc w okolicy. Do przystanku bus-owego 5 minut spacerkiem, a dla bardziej odważnych spacerek ok. 35 min do Krupówek. Dla narciarzy polecamy wyciąg Pardałówka do którego są dosłownie dwa kroki. Gorąco polecamy i zapewniamy ze w przyszłym roku znów tam wrócimy


Bożena i Adrian z Zabrza - opinia o obiekcie U Kośle - Nocleg już od 40zł od osoby.Nocleg z dwoma posiłkami już od 75zł od osoby.
 
 

Moniiiii
Dodano: 2013-10-22
Pobyt od: 2013-09-13 do 2013-09-15
 
 
   

Bardzo polecam to miejsce, byliśmy tu we wrześniu, pogoda nam dopisała...w budynku przytulnie, jedzenie przepyszne:) aż chciało się tam zostać na dłużej...POLECAM WSZYSTKIM!!!


 
 

Iwona Próchnicka
Dodano: 2013-09-19
Pobyt od: 2013-09-14 do 2013-09-20
 
 
    

wspaniały ośrodek przemiła gospodyni warte polecenia


 
 

Rafał
Dodano: 2013-08-14
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-22
 
 
 

Serdecznie polecam!! Dobra lokalizacja (cisza i spokój), dogodny dojazd, bezproblemowa obsługa, pokoje czyste, zadbane. Z wyżywienia nie korzystałem, ale zapachy z kuchni dochodziły smakowite:-)


 
 

P. Prezes
Dodano: 2013-04-27
Pobyt od: 2013-04-12 do 2013-04-16
 
 
    

Dziękujemy za świetny wypoczynek w górach.Mili gospodarze,dobre śniadanka.Wrócimy do Was z przyjaciółmi za rok.


 
 

Mariusz
Dodano: 2013-02-28
Pobyt od: 2013-02-17 do 2013-02-22
 
 
  

W tej cenie to naprawdę super lokal. Bardzo mili właściciele, kuchnia bardzo dobra, śniadanka wyborne. WI-FI, sauna (polecamy!!!!), na obrzeżu Zakopanego więc dojazd na stoki bez męczących korków. Jak komuś mało jazdy na nartach w którymś z okolicznych ośrodków, to 300m od obiektu trzystumetrowy stoczek z talerzykiem - również dobry dla początkujących narciarzy!!! A że do Krupówek 25min piechotką, to tylko zaleta. Gorąco polecamy.


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie