Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Kośle - Nocleg już od 40zł od osoby.Nocleg z dwoma posiłkami już od 75zł od osoby.

Adres obiektu Podhalańska 51, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 4.7
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Zbyszek
Dodano: 2014-01-22
Pobyt od: 2013-12-17 do 2013-12-20
 
 
    

Obiekt położony kawałek od centrum Zakopanego, pół godziny piechotą pod Nosal, 45 minut na Krupówki. Ale to są fajne spacery. Pokoje czyste i zadbane, ale...małe. Pierwszym razem jak byliśmy w 2 osoby w pokoju, to nie odczuwaliśmy tego. Ostatnio byliśmy z córką, to już było widać, że jest ciasno. Łazienka czysta, w pokoju bardzo ciepło i bardzo czysto. Śniadania bardzo dobre, każdy wybiera co chce, aż można się przejeść :). Natomiast gorzej z obiadami. Do zup nie mam pretensji, ale do drugich dań mam zastrzeżenia. Każdy rodzaj mięsa obtoczony grubą warstwą mąki. Czasami trudno było dociec czy to wieprzowina, kurczak, czy...nawet ryba. Surówki pyszne. Podsumowując za tę cenę nie można dużo marudzić. W sumie warto tam przyjechać. Byłem już tam 2 razy i pewnie powrócę. Pozdrowienia dla przemiłej i pomocnej Gospodyni.


Zbyszek - opinia o obiekcie U Kośle - Nocleg już od 40zł od osoby.Nocleg z dwoma posiłkami już od 75zł od osoby.
 
 

Bożena i Adrian z Zabrza
Dodano: 2013-11-29
Pobyt od: 2013-11-25 do 2013-11-29
 
 
    

Dziękujemy za miły tygodniowy pobyt. Gospodyni bardzo miła, śniadanka miały tyle kalorii że trzeba było spalić je pieszymi wycieczkami do godnych odwiedzenia miejsc w okolicy. Do przystanku bus-owego 5 minut spacerkiem, a dla bardziej odważnych spacerek ok. 35 min do Krupówek. Dla narciarzy polecamy wyciąg Pardałówka do którego są dosłownie dwa kroki. Gorąco polecamy i zapewniamy ze w przyszłym roku znów tam wrócimy


Bożena i Adrian z Zabrza - opinia o obiekcie U Kośle - Nocleg już od 40zł od osoby.Nocleg z dwoma posiłkami już od 75zł od osoby.
 
 

Iwona Próchnicka
Dodano: 2013-09-19
Pobyt od: 2013-09-14 do 2013-09-20
 
 
    

wspaniały ośrodek przemiła gospodyni warte polecenia


 
 

P. Prezes
Dodano: 2013-04-27
Pobyt od: 2013-04-12 do 2013-04-16
 
 
    

Dziękujemy za świetny wypoczynek w górach.Mili gospodarze,dobre śniadanka.Wrócimy do Was z przyjaciółmi za rok.


 
 

Mariusz
Dodano: 2013-02-28
Pobyt od: 2013-02-17 do 2013-02-22
 
 
  

W tej cenie to naprawdę super lokal. Bardzo mili właściciele, kuchnia bardzo dobra, śniadanka wyborne. WI-FI, sauna (polecamy!!!!), na obrzeżu Zakopanego więc dojazd na stoki bez męczących korków. Jak komuś mało jazdy na nartach w którymś z okolicznych ośrodków, to 300m od obiektu trzystumetrowy stoczek z talerzykiem - również dobry dla początkujących narciarzy!!! A że do Krupówek 25min piechotką, to tylko zaleta. Gorąco polecamy.


 
 

Kamila
Dodano: 2012-09-09
Pobyt od: 2012-09-05 do 2012-09-10
 
 
    

Ogólnie jest fajnie, dla tych bez samochodu trochę daleko, ale jakieś 7 minut do przystanku jest. Śniadania są naprawdę super, obiady typowo domowe. Dla jednych do plus, dla innych minus. W pokoju TV i WiFI. wszystko działa!!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie